Gaziantep’te Kaçakçılık Operasyonu: 1,85 Milyon TL Değerinde Ürün Ele Geçirildi
Haber Kategorisi: Asayiş

Gaziantep’te Kaçakçılık Operasyonu: 1,85 Milyon TL Değerinde Ürün Ele Geçirildi

Gaziantep’te jandarma ekipleri, kaçakçılığa yönelik düzenlediği operasyonda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 850 bin TL olan gümrük kaçağı malzeme buldu.

Şehitkamil ve Yavuzeli ilçelerindeki iş yerlerine yapılan baskınlarda çok sayıda nargile tütünü, kaçak cep telefonu ve sigara ele geçirildi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda A.B., A.M. ve C.K. isimli şüphelilere ait iş yerlerini takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki gözlemlerin ardından adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Aramalarda, 684 kilogram nargile tütünü, 20 adet akıllı cep telefonu ve 230 paket kaçak sigara ele geçirildi. Söz konusu ürünlerin toplam piyasa değerinin yaklaşık 1 milyon 850 bin TL olduğu belirtildi.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatılırken, jandarma yetkilileri kaçakçılıkla mücadelenin kent genelinde kararlılıkla süreceğini vurguladı