Gaziantep'te şoför ve otomobilciler odasında başkanlık seçimi yapıldı. Ünal Akdoğan, dördüncü kez başkan seçildi.
Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Kongrede, uzun süredir başkanlık görevini yürüten Ünal Akdoğan tek liste ile girdiği seçimde yeniden başkan seçildi. Akdoğan böylece üst üste dördüncü dönem başkanlık koltuğuna oturdu.
Geniş katılımla adeta miting havasında geçen kongrede, Akdoğan'a "Ünal Baba" tezahüratları yapıldı. Duygusal anlar yaşayan Akdoğan, kendisine gösterilen destek karşısında teşekkür etti ve "Bu can size feda olsun" ifadelerini kullandı.
Yaptığı konuşmada, esnafın sorunlarını çözmeye odaklanacaklarını belirten Akdoğan, özellikle korsan taksicilikle mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini vurguladı. Esnafın haklarını savunmaya ve taleplerini ilgili kurumlara iletmeye devam edeceklerini söyledi.
Kongreye, şoför esnafının yanı sıra farklı sektörlerden de çok sayıda davetli katıldı. Toplantıda, oda üyeleri arasında birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.








