Gaziantep'te Anne Bebek Festivali Renkli Görüntülerle Başladı
Haber Kategorisi: Gaziantep

Gaziantep'te Anne Bebek Festivali Renkli Görüntülerle Başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Aile Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Anne Bebek Festivali, Festivaller Parkı'nda coşkulu bir açılışla başladı.

 Binlerce ailenin katılımıyla gerçekleşen festival, renkli etkinlikler ve sahne şovlarıyla unutulmaz anlara sahne oldu.

Festivalin Öne Çıkanları:

Büyükşehir Belediyesi bando ekibinin kortej yürüyüşüyle başlayan program

Mehmet Ali Eruslu İlkokulu Korosu'nun Anneler Günü'ne özel performansı

Minnie & Mickey Mouse Show, Maşa ile Koca Ayı Show ve Bubble Show gibi çocukların ilgisini çeken gösteriler

Çocuk konserleri, bilim şovları, kukla masalları ve piyano dinletileri

0-2 yaş ve 0-5 yaş gruplarına özel yaratıcı atölye çalışmaları

Katılımcılardan Yorumlar:

Merve Bazoğlu: "Ebeveynler için çok eğlenceli bir etkinlik oldu. Çocuğumuzla çok özel anları beraber deneyimledik."

Aysu Tan: "Gaziantep'te bu tür etkinlikler çok verimli geçiyor. Çocuklarımızın ince motor gelişimleri için büyük önem taşıyor."

Rukiye Arslan: "Atölye çalışmaları çok başarılıydı. Bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini temenni ediyorum."

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in öncülüğünde düzenlenen festival, aile bağlarını güçlendirmeyi ve çocukların gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. Festival, hafta sonu boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Festival alanında ayrıca anne ve bebek sağlığına yönelik bilgilendirme stantları da yer alıyor. Uzmanlar tarafından verilen seminerlerde ebeveynlere önemli bilgiler aktarılıyor.